Wilt u Doneren?

Met uw Donatie ondersteunt u ons bedrijf, onze vrijwilligers en
tevens stagiaires die bij ons zich komen bekwamen. Voorts bieden wij mogelijkheden om in samenwerking dit bedrijf Paraflor te runnen. Zie contact Paraflor Suriname.


LydiaRavales HellenJGill20160319LydiaRavalesParaflor (98)
Foto made by HellenJGill2016

Elk jaar wordt tevens aan een aantal scholieren de mogelijkheid geboden, in het weekend bij ons te werken. In de vakantie kunnen ze dan voor een bepaalde periode dagelijks tegen een kleine vergoeding, bij ons werken. Het gaat ze om zo hun schoolbenodigdheden te kunnen aanschaffen.

Behalve de groepen bovengenoemd, hebben wij ook jongeren van uiteenlopende aard, die vooral in weekenden bij ons aankloppen om vakantie jobs.

Wij vragen bij deze uw ondersteuning, daar wij niet al te diep uit eigen middelen kunnen uitbetalen.

Donateurs krijgen tevens korting bij een bezoekje aan het wandelresort (Paraflor Sierteelt). Dit geld voor bezoekers Algemeen, dus ook Toeristen Internationaal.

Botanical garden Para Flor, Suriname Rondleidingen elke week.
Tijden van dinsdag t/m zondag om 10, 12 en 14 uur.
Bloemen- en plantenverkoop elke dag van 8-16 uur.
De Tour (de ontbijttour, de proeftour, de lunchtour, de normale tour)

Ga voor meer informatie naar onze contact pagina.


LydiaRavales HellenJGill20160319LydiaRavalesParaflor (118)
Foto made by HellenJGill2016


Over lydiaravales

Lydia Ravales, Bloemsierkunstenaar, Sierteel, Botanisch en Onderwijzeres is Oprichtster van Para Flor in Suriname. Aan de Meursweg, in het district Para, staat Para Flor. Makkelijk te bereiken via zowel de Martin Luther Kingweg of de Indira Ghandiweg. Para Flor is een botanisch wandelresort, met als hoofdactiviteit tropische sierteelt. Te Para Flor kan de liefhebber van exotische planten en bloemen zijn hart ophalen. Op geregelde tijden worden er rondleidingen gegeven.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.